PREZENTACIJA GFK SHOPPER 360 U INPUTU

PREZENTACIJA GFK SHOPPER 360 U INPUTU

 

Kompanija input je imala prilike da ugosti Predraga Ćirovića, direktora GFK Srbija, i da iz prve ruke čuje i analizira nalaze izveštaja Shopper 360 i na taj način razume svoju poziciju u areni maloprodaje u Srbiji. 

Kompanija GfK Srbija je deo GfK grupe, jedne od najvećih svetskih kompanija za istraživanja tržišta, analitiku i poslovni konsalting. Od prikupljanja podataka o potrošačima, njihovim navikama i trendovima, robnim markama, do potrošačke analitike, segmentacije tržišta, analize ciljnih grupa, istraživanja zadovoljstva potrošača, brendova itd, GfK je agregator znanja i indikator pravaca kretanja kada je reč o maloprodaji i svim njenim učesnicima.

Kakvi su kupci u Srbiji danas, kako se ponašaju i šta misle? Koji faktori koji utiču na odluku potrošača gde će obaviti kupovinu? Kakvo je okruženje, koji su trendovi, kakva je struktura potrošačke korpe a kakva struktura tržišta; kakva je percepcija različitih trgovačkih lanaca u zemlji? Sve su to pitanja na koja odgovore donosi tradicionalno istraživanje Shopper 360, što ga čini dragocenim orijentirom za sve igrače u industriji maloprodaje i indikatorom pravaca u kojima se ona kreće.


Nalazima i uvidima iz izveštaja dodatnu vrednost je donelo i stručno vođenje Predraga Ćirovića kroz sve njegove aspekte, uz personalizaciju i profilisanje podataka po meri INPUT-a i njegove uloge pružaoca usluge uređenja i projektovanja prostora maloprodajnih objekata. 

Poslovno opredeljenje kompanije INPUT je da o svojim klijentima brine tako što se brine o njihovim kupcima. Samo razumejući kupce, mehanizme kojima oni donose odluke i širi kontekst u kome se obavlja kupovina, INPUT može doneti relevantna rešenja i projekte za uređenje maloprodajnih prostora koji će izdržati test vremena. To je razlog zbog koga INPUT sistematski i sveobuhvatno prati trendove, promene i inovacije. Shopper 360 donosi znanja koji će INPUTU pomoći da pruži relevantna rešenja i da obezbedi vrhunsko korisničko iskustvo prilagođeno kupcima svake od maloprodaja sa kojima sarađuje.

Više o znanjima iz prakse na https://www.input.rs/istrazivanja

O INPUT uslugama koje unapređuju poslovanje maloprodajnih objekata https://www.input.rs/360-usluga.

O proizvodima koji unapređuju iskustvo kupovine na https://www.input.rs/proizvodi-kategorije

Portfolio INPUT rešenja i prikaz najboljih praksi  https://www.input.rs/resenja

Tagovi:

Podeli vest